MEER DAN 90.000 TEVREDEN KLANTEN

over druppies

Sinds onze bescheiden start op 1 april 2017 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand merk van regenlaarzen en winterlaarzen gemaakt van hoogwaardig natuurrubber.

Het begon allemaal met ons eerste model, de Fashion Boot, dat snel populair werd in Nederland. Maar we zijn niet blijven stilzitten. Vandaag de dag bieden we maar liefst zes verschillende modellen en meer dan 25 kleuren aan in heel Europa.

eigen fabriek

Vanwege de enorme vraag en populariteit hebben we begin 2020 onze eigen fabriek in Azië geopend. Hier worden al onze laarzen handgemaakt en hebben we de volledige controle over het productieproces van begin tot eind, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. 

druppies heeft meer dan

50.000

5 sterren reviews

5/5
Druppies puur natuur

puur natuur

Door gebruik te maken van hoogwaardig natuurrubber in plaats van plastic, dragen onze laarzen bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. We zijn er trots op dat we duurzaamheid en mode hebben samengebracht.

tot slot

Met onze stijlvolle en duurzame laarzen, vervaardigd met passie en vakmanschap, hopen we niet alleen jouw voeten droog en comfortabel te houden, maar ook een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Ontdek onze collectie en draag bij aan een betere toekomst.